Om Oss

Frakt og transport fra England, Skottland og Irland til Norden

OM SKANTRANS AS

SkanTrans ble etablert i 1990 i England. Mer enn 30 års erfaring med transport mellom Norge og England, Skottland, Wales, Irland og Nord-Irland gjør oss til en av markedets ledende aktører.

I 2014 opprettet SkanTrans eget kontor i Norge av tre partnere med lange tradisjoner innenfor transport og spedisjon.

SkanTrans leverer komplette logistikkløsninger med fokus på kundens behov. Våre topp motiverte medarbeidere følger opp hvert enkelt oppdrag fra start til mål.

Andersen & Mørck, er en av Norges mest tradisjonsrike logistikkbedrifter. Firmaet har røtter tilbake til 1859 og har virksomhet innenfor følgende områder: lagring, internasjonal transport, fortolling og spedisjon, skipsklarering og terminaldrift. Andersen & Mørck har hovedkontor i Fredrikstad sant et kontor i Halden/Svinesund som tar seg av grensefortolling og lokal spedisjon.

SkanTrans-PSL har hovedkontor i Maldon/Essex, England og er en del av Rhenus Logistics. Firmaet ble etablert i 1990 av PSL sammen med agentene i Danmark, Sverige, Finland og Norge. SkanTrans-PSL har fra første stund vært en ledende speditør med Storbritannia – Norge som spesialfelt.

SkanTrans Ireland så dagens lys i 2001. Firmaet holder til i Dublin og har stor suksess som nisjespeditør for små og mellomstore bedrifter på “den grønne øya”.

SkanTrans Serviceplakat!

Les vår serviceplakat her.

Intermodal transport og frakt på vei og sjø

Fraktselskap for transport fra England/UK og Irland

Transport, shipping og frakt av partigods og stykkgods fra England, Skottland, Wales og Irland til Norge, Sverige og Danmark.